PAPIRNA KONFEKCIJA

Toaletni papir, brisači u listićima i drugi papirnati brisači, industrijske role ili posebni produkti – uvijek pri ruci po povoljnoj cijeni. Čista celuloza ili reciklaža, glede na zahtjevnost upotrebe.

U našem asortimanu uočit ćete kvalitetan toaletni papir iz čiste celuloze, bijele boje. Sve vrste toaletnog papira su mikrobiološki čiste.

Papirnati ručnici mogu biti u roli ili listići. U roli su dvoslojni iz čiste celuloze i bijele boje.

toilet-papir

TOALETNI PAPIR

U našoj prodaji uočit ćete kvalitetan toaletni papir iz čiste celuloze, bijele boje. Klasične toaletne papire – rolice imaju promjer role 115mm, promjer tuljca do 45mm, širina koluta 100 mm, dužina papira na kolutu 23,5m. Imamo dvoslojne i troslojne rolice, koje su perforirane. U prostorima gdje je više korisnika (lokali, uredi..) toa pap role su većih dimenzija (promjer role 190mm, promjer tuljca do 60mm, širina koluta 100mm, dužina papira na kolutu 190m za role MINI i 380m za role MAXI. Za sve koji ste privrženi listićima, imamo i te u ponudi, dvoslojni su iz čiste celuloze, širina lista 110mm, dužina lista 21,5mm. Sve vrste toaletnog papira su mikrobiološki čiste.

pap-ubrusi

PAP UBRUSI

Papirnati ručnici mogu biti u roli ili listići. U roli su dvoslojni iz čiste celuloze i bijele boje. Po visini role imamo 230mm i 300mm. Razlikuju se i po tome, koliko papira je namotano na roli. U roli mogu biti u izvedbi na unutarnje izvlačenje. Listići su jednoslojni, dvoslojni ili iz recikliranog materijala. Po načinu slaganja dijelimo ih na “V” ili “Z”. Pakirane su u kutijama u različitim količinama. Među brisače ubrajamo i serviete, dimenzija 330mm X 330mm.
industrijske-role

INDUSTRIJSKE ROLE

Gdje se predviđa veća potrošnja papirnatih brisača; u industriji, mehaničarskim radionama, prehrambeno prerađivačkim procesima. Industrijske role Wave su dvoslojne, bijele iz čiste celuloze: promjer role 255mm, promjer tuljca do 60mm, širina koluta 260mm, dužina papira na kolutu je 296m. Imamo i industrijske role Over soft koje imaju promjer role 270mm, promjer tuljca do 60mm, širinu koluta 260mm, dužina papira na kolutu je 244m. Upotrebljavaju se na prikladnim zidnim ili samostojećim držačima. Sastav papira je mikrobiološki čist.


salvete

SALVETE


Salvete svih dimenzija 25*25cm, 33*33 38*38cm u 1/2/3 sloja različitih boja i sirovina. Celulozne salvete 16*22cm. Praktične na frekventnim mjestima da racionaliziraju potrošnju.

SREDSTVA ZA ČIŠĆENJE

Profesionalna sredstva za čišćenje

Kvalitetna i cijenom vrlo dostupna sredstva za čišćenje njemačke tvrtke BUZIL, s 90 godišnjom tradicijom primjerena su i posebno razvijana za svaku vrstu onečišćenja.

Sva su sredstva visoki koncentrati i proizvedena su u skladu sa visokim njemačkim normama o ekologiji. Sredstva su biorazgradiva i vrlo ugodnog mirisa, a dostupna su u litarskim bocama za manje površine i desetlitarskim plastičnim spremnicima za profesionalnu upotrebu.

Obzirom na široku paletu proizvoda koji su striktno razvijani kako za dnevna održavanja, tako i za generalna i vrlo zahtjevna čišćenja vjerujemo da nema problema vezanog za nečistoću, u kojem Vam u tom pogledu ne bi mogli asistirati.

DEMIX AQUA ekološka proizvodnja (reverzna osmoza – eko proizvod), visokokvalitetne vode i ostalih proizvoda za čišćenje

Vrhunski proizvodi profesionalnog DX programa iz vlastite proizvodnje osiguravaju najviše higijenske standarde i najbolja svojstva po prihvatljivoj cijeni. Svi proizvodi plod su dugogodišnjeg razvoja naših stručnjaka, intenzivnog testiranja te izvrsne suradnje s vodećim dobavljačima sirovina. Cijeli proizvodni proces, isto kao i proizvodi koji u njemu nastaju, posjeduju sve potrebne certifikate, dozvole i potvrde kojima se zadovoljavaju najstrože EU norme. Zahvaljujući novoj naprednoj tehnologiji sva naša sredstva mogu se pohvaliti velikom učinkovitošću te visokom koncentriranosti čime osiguravaju velike uštede kod intenzivne upotrebe.

DEZINFICIJENSI I ZAŠTITNE MASKE ZA LICE

BIS HANDYSEPT PRO
ALKOHOLNO SREDSTVO ZA DEZINFEKCIJU RUKU
Pakiranje 470 ml
Prodaja po komadu
Cijena: na upit
Isporuka: po uplati
Tehnička lista dostupna: na upit

DEZINKO
SREDSTVO ZA DEZINFEKCIJU RUKU I RADNIH POVRŠINA
Pakiranje 1000 ml
Prodaja po komadu
Cijena: na upit
Isporuka: po uplati
Tehnička lista dostupna: na upit

EURO CLEAN
CLEAN DEZ
Sredstvo za dezinfekciju površina
Pakiranje 1 L
Prodaja po komadu
Cijena: na upit
Isporuka : po uplati
Tehnička lista dostupna : na upit

EURO CLEAN
CLEAN DEZ
Sredstvo za dezinfekciju površina
Pakiranje 5 L
Prodaja po komadu
Cijena: na upit
Isporuka : po uplati
Tehnička lista dostupna : na upit

CLEAN SAN
SREDSTVO ZA DEZINFEKCIJU RUKU
Pakiranje 500 ml
Prodaja po komadu
Cijena: na upit
Isporuka : po uplati
Tehnička lista dostupna: na upit

ZAŠTITNA MASKA ZA LICE
Prodaja po komadu
Cijena : na upit
Isporuka: po uplati

STROJEVI ZA ČIŠĆENJE

Profesionalni strojevi i alati za čišćenje

Profesionalni usisavači i uređaji za ekstrakcijsko pranje Široki asortiman profesionalnih usisavača za prašinu i tekućine koje Vam možemo ponuditi u našem asortimanu omogućuje Vam upotrebu istih pri odsisavanju svih vrsta nečistoća. Usisavači su dostupni u raznim izvedbama i veličinama, a možete ih dodatno opremiti i raznovrsnim priborom koji će Vam olakšati rad. Vrlo su praktični, sa izvedbom od INOX čelika što ih čini vrlo robusnim i primjerenim za uporabu u gospodarstvu, ali i za profesionalni rad pri čišćenju većih i zahtjevnijih površina. Pored visoke kvalitete, odlikuje ih i vrlo pristupačna cijena.

Automati za strojno pranje Fimap automati za pranje upotrebljavaju se za čišćenje većih podnih površina trgovina, restauracija, vrtića, škola, bolnica, lječilišta, skladišta, industrijskih postrojenja i komunalnih objekata. Tretirana površina je oprana i posušena u jednom prolazu automata, i kao takva odmah spremna za ponovnu upotrebu. Uređaji su različitih radnih širina i mogućnosti, i ovisno o modelu, izvedeni sa mrežnim ili baterijskim napajanjem. Rad s njima je jednostavan i ne zahtijeva posebnu obuku. Kvaliteta izrade i upotrebljenih materijala garancija su njihove durabilnosti.

Uređaji za strojno pranje, šamponiranje i poliranje Uređaji za strojno pranje, šamponiranje i poliranje služe tretmanu tekstilnih podnih obloga i svih vrsta vodootpornih podnih površina (PVC, keramika, kamen, parket, itd.). Naš asortiman uključuje široku paletu višenamjenskih strojeva različitih radnih širina, brzina i snage. Za sve uređaje imamo široki izbor četki i abrazivnih diskova različite vrste poslova. Pored visoke kvalitete, odlikuje ih i vrlo pristupačna cijena.

Kolica i pribor za čišćenje Naš izbor jamči veliki broj različitog pribora koji će Vam u znatnoj mjeri olakšati sve poslove vezane uz održavanje čistoće. U sprezi sa adekvatnim kolicima za spremačice u znatnoj se mjeri skraćuje vrijeme potrebno za obavljane poslova čišćenja, uz istovremeno podizanje kvalitete istih.

DODACI ZA UGOSTITELJSTVO

Čaše, slamčice, plastične žličice, kava aparati i kava te gastro ambalaža

Uspješno poslovanje svakog uslužnog objekta, bilo da se radi o restoranu, kafiću, pubu ili hotelu teško će ostvariti napredak i uspješnost u poslovanju, bez stavljanja naglaska na važnost opreme za ugostiteljstvo u svom poslovanju. Bilo da se radi o ugostiteljskom objektu ili hotelskim kućama, svima je potrebna profesionalna oprema koja će im osigurati praktičnost i dugotrajnost korištenja. Dobro obučeno osoblje i dobra usluga neophodni su za sve vrste ugostiteljskih objekata, ali ne mogu se postići ako se prava oprema ne kupuje na pravom mjestu.

ČAŠE U našoj ponudi možete pronači plastične, staklene, papirnate i coffee2go čaše. Nudimo veliki izbor te možemo opskrbiti sve količine za Vaš restoran ili kafić. Vaš šank možemo opremiti sa nizom ugostiteljskih čaša namjenjenih za točenje raznoraznih pića kao što su čaše za sokove, čaše za žestoka pića, čaše za koktele, čaše za crno vino, čaše za bijelo vino, čaše za škropec, čaše za cognac, čaše za martini/vermouth, čaše za pivo, čaše za produžene sokove, čaše za mješana pića, čaše mjerice, čaše za šampanjac, šalice za kuhano vino, šalice za čaj, čaše za posebne rakije, čaše za buteljirana vina, čaše za gemišt, čaše za aperitiv, whisky čaše,…

SLAMČICE – Za sve vrste napitaka i koktela. Bez obzira kako je zovete: cevčica, slamka ili slamčica, bez nje se ne može ni zamisliti koktel ili neko drugo osvežavajuće piće. Slamčica je tanka cev pomoću koje se piće pije obično iz čaše. Ime je dobila po slami, od koje se nekada pravila. Najstarija cevčica pronađena je u grobnici starih Sumera, veruje se da je iz vremena od 3000 godina P.N.E. Bila je napravljena od zlata i ukrašena plavim kamenom. 1888. godine, Marvin Stoun je patentirao moderniju verziju slamčice i od tada se ona masovno koristi.
Nudimo Vam slamčice od polietilena visokog kvaliteta, gibljive i ravne, prečnika 7mm za frape i koktele ili 5,5mm za sve ostale vrste napitaka, u raznim bojama i pakovanjima svakome po ukusu.

GASTRO AMBALAŽA PP plastična ambalaža za hranu pogodna je za pakiranje svježeg mesa, voća i povrća, kao i toplih variva, čobanca, juha.
Bez obzira da li uzima šalicu kave za van ili jede salatu za stolom ureda, današnji potrošač očekuje da papirnata ambalaža za hranu reflektira kvalitetu proizvoda koju čuva.

Kada je kvaliteta bitna, računajte na naš asortiman visoko-kvalitetne papirnate ambalaže. Izdržljive posude, dvostruko obložene papirom, odolijeva svom rasponu temperaturnih razlika i utjecaja sastojaka. Od običnih do elegantnih posuda, od pomfrit boxa i papirnih prijenosnih ili ukrasnih vrećica do premijskih noodle box kutija, naš asortiman papirnate ambalaže pruža manifestaciju ugođaja koji tražite.

OPREMA ZA UGOSTITELJSTVO

Ledomati i perilice suđa za ugostiteljstvo

LEDOMATI

U našoj ponudi nudimo Vam Aristarco ledomate. Aristarco ledomati izrađeni su od kvalitetnog inoxa, i opremljen najmodernijom tehnologijom, savršen je za barove, sendvič barove, manje restorane i kafiće. Ledomat je vrlo jednostavan za korištenje i održavanje, dok se sami led proizvodi putem lopatica koje se okreću i tako nanose vodu na isparivač. Uređaj se također odlikuje vrlo niskom potrošnjom vode i energije, šuko utičnicom, auto dijagnostičkom elektronskom kontrolom te lakim održavanjem s niskom cijenom servisa. Uključena je i frontalna cirkulacija zraka što je odlično za instalaciju uređaja u skučenim prostorima. Ledomat je namijenjen za ugradnju ispod pulta / šanka.

LEDOMATI SA ZRAČNIM HLAĐENJEM

Serija CP 20.6 CP 25.6
Širina X Dužina X Visina (mm) 365 x 495 x 600 365 x 495 x 690
Pakirana Širina X Dužina X Visina (mm) 445 x 575 x 700 445 x 575 x 790
Visina nogica / postolja (mm) 0 – 10 0 – 10
Potrošnja AC230V (kW) 500 W 500 W
Kapacitet 6 Kg (353 kockice) 10 Kg (588 kockica)
Količina po ciklusu 24 kockice 28 kockice
Količina po danu 20 Kg (cca. 1176 Kockica) 25 Kg (cca.1470 Kockica)
Kontrolni sistem Elektronička kontrola Elektronička kontrola
Tip hlađenja Zrak / Voda Zrak / Voda
Način hlađenja R404a R404a

LEDOMATI SA VODENIM HLAĐENJEM

Serija CV 20.5 CV 25.7
Širina X Dužina X Visina (mm) 340 x 545 x 620 340 x 545 x 620
Pakirana Širina X Dužina X Visina (mm) 400 x 600 x 780 400 x 600 x 850
Visina nogica / postolja (mm) 0 – 10 0 – 10
Potrošnja AC230V (kW) 250 W 250 W
Kapacitet 5 Kg (353 kockice) 7 Kg (588 kockica)
Količina po ciklusu 15 kockice 15 kockice
Količina po danu 20 Kg (cca. 1176 Kockica) 25 Kg (cca.1470 Kockica)
Kontrolni sistem Elektronička kontrola Elektronička kontrola
Tip hlađenja Zrak / Voda Zrak / Voda
Način hlađenja R 134A R 134A

PERILICE

Perilica za staklene čaše i šalice s frontalnim utovarom, idealna za pranje čaša i šalica do visine 25 cm. Perilica kapaciteta do 30 košara na sat. Dvostruka stjenka vrata povećava sigurnost, smanjuje buku i termalne disperzije. Automatsko punjenje, sigurnosna vrata mikro prekidač, vruće ispiranje, ugrađeni spremnik sredstva za ispiranje, te spremnik i bojler s podesivim termostatom.

PERILICA AF 35.25

Serija AF 35.25
Širina x Dužina x Visina (mm) 440 x 497 x 640
Ulazna snaga 230V ~ 50Hz (12A)
Ukupna snaga 2700 W
Bojler grijač 2500 W
Grijač Tank 2000 W
Perilica pumpe 200 W
Kapacitet kotla 2,2 Lt
Kapacitet spremnika 12 Lt
Vodovod 200 ÷ 500 kPa (2÷5bara)
Potrošnja vode po ciklusu 2 Lt
Duljina ciklusa 2 min (fix)
Veličina košare 350 x 350 mm
Ukupna težina 38 kg

PERILICA AF 38.25

Serija AF 38.25
Širina x Dužina x Visina (mm) 440 x 497 x 640
Ulazna snaga 230V ~ 50Hz (12A)
Ukupna snaga 2700 W
Bojler grijač 2500 W
Grijač Tank 2000 W
Perilica pumpe 200 W
Kapacitet kotla 3 Lt
Kapacitet spremnika 15 Lt
Vodovod 200 ÷ 500 kPa (2÷5bara)
Potrošnja vode po ciklusu 2 Lt
Duljina ciklusa 2 min (fix)
Veličina košare 380 x 380 mm
Ukupna težina 39 kg

ZATRAŽITE PONUDU

Slobodno nas kontaktirate za neobaveznu ponudu. Ako nema nekih proizvoda u našoj ponudi,
sigurno možemo nabaviti od drugog proizvođača.