DEMIX AQUA
Sredstva za čišćenje


Vrhunski proizvodi profesionalnog DX programa iz vlastite proizvodnje osiguravaju najviše higijenske standarde i najbolja svojstva po prihvatljivoj cijeni. Svi proizvodi plod su dugogodišnjeg razvoja naših stručnjaka, intenzivnog testiranja te izvrsne suradnje s vodećim dobavljačima sirovina. Cijeli proizvodni proces, isto kao i proizvodi koji u njemu nastaju, posjeduju sve potrebne certifikate, dozvole i potvrde kojima se zadovoljavaju najstrože EU norme. Zahvaljujući novoj naprednoj tehnologiji sva naša sredstva mogu se pohvaliti velikom učinkovitošću te visokom koncentriranosti čime osiguravaju velike uštede kod intenzivne upotrebe.

Demix proizvodi dostupni su u svim MAGMA diskontima.

PREUZMITE KATALOG

DX 110

Koncentrirano sredstvo za pranje u profesionalnim perilicama posuđa
Koncentrirano tekuće sredstvo DX 110 namijenjeno je za strojno pranje posuđa u profesionalnim perilicama. Sredstvo se odlikuje iznimno visokom snagom pranja te bez oštećenja posuđa uklanja najtvrdokornija zaprljanja, čak i osušene ostatke hrane. Za maksimalne rezultate i sjajno posuđe bez mrlja koristiti u kombinaciji s Demix DX 210 sredstvom za ispiranje posuđa.

DX 210

Koncentrirano sredstvo za ispiranje u profesionalnim perilicama posuđa.
DX 210 je koncentrirano tekuće sredstvo za ispiranje namijenjeno za sve tvrdoće vode, znatno ubrzava proces sušenja posuđa i sprječava stvaranje bilo kakvih mrlja prilikom sušenja. Zahvaljujući naprednoj formuli nema potrebe za dodatnim ručnim brisanjem posuđa. Za maksimalne rezultate i sjajno posuđe bez mrlja koristiti u kombinaciji s Demix DX110 tekućim sredstvom za pranje posuđa.

DX 310

Sredstvo za uklanjanje kamenca u profesionalnim perilicama posuđa.
DX 310 je iznimno snažno sredstvo na bazi kiselina namijenjeno za čišćenje i uklanjanje svih vrsta kamenca u profesionalnim perilicama posuđa, kuhinjama, podovima, industrijskim pogonima i na svim drugim površinama otpornim na kiseline. Za maksimalne rezultate i sjajno posuđe bez mrlja koristiti u kombinaciji s Demix DX110 tekućim sredstvom za pranje posuđa i DX210 tekućim sredstvom za ispiranje posuđa.

DX 410

Koncentrirano sredstvo za čišćenje i pranje aparata za pripremu kave.
DX 410 je specijalno tekuće sredstvo za čišćenje grupa na aparatima za pripremu kave. Uklanja i najtvrdokornija zaprljanja, a pritom ne oštećuje aparat te produžuje vijek njegovog trajanja. Učinkovito uklanja i ostala tvrdokorna masna i uljna zaprljanja na svim površinama otpornim na lužine.

DX 700

Sredstvo za čišćenje kuhinja, pećnica, radnih površina u ugostiteljstvu, napa i ostalih površina otpornih na lužine
DX 700 odstranjivač masnoća je visoko koncentrirano sredstvo za čišćenje i pranje svih vrsta površina otpornih na lužine poput radnih površina u kuhinjama, pećnica, napa, posuđa za pripremu hrane... Iznimno efikasno odstranjuje sve vrste uljnih i masnih zaprljanja, čak i onih najtvrdokornijih.

DX 800

Snažno sredstvo za čišćenje roštilja, pećnica, plamenika, tava. Otklanja tvrdokorne naslage gareži i masnoće
DX 800 čistač roštilja je izuzetno koncentrirano sredstvo za čišćenje svih vrsta površina otpornih na lužine kojim se uklanjaju najtvrdokornija zaprljanja na roštiljima, pećnicama, plamenicima, tavama, pekama i ostalim posudama za termičku pripremu hrane.

DX Pro Univerzal

Visoko koncentrirano univerzalno sredstvo za pranje i čišćenje koje nije potrebno ispirati
Iznimno učinkovito sredstvo nove generacije za čišćenje svih perivih vodootpornih površina. Za svakodnevno čišćenje razrijediti 25 ml koncentrata na 10 L vode.

DX Sanitarije

Koncentrirano sredstvo za čišćenje i održavanje sanitarija, keramičkih pločica, bazena i kada. Uklanja sve vrste kamenca
Iznimno učinkovito sredstvo za temeljito čišćenje sanitarija i svih površina otpornih na kiseline. Za svakodnevno čišćenje razrijediti 50 do 100 ml koncentrata na 10 L vode.
Čisti površine poput keramike, porculana, umjetnih materijala, stakla... Svakodnevom upotrebom smanjuje se taloženje i nastanak kamenca. Uklanja vodeni i urinski kamenac i zaprljanja te ostavlja ugodan i svjež miris limuna. Ne djeluje agresivno na osjetljivije materijale u sanitarijama

DX Staklo

Sredstvo za čišćenje svih vrsta staklenih površina, prozora i ogledala. Brzo suši i ne ostavlja tragove
Iznimno učinkovito sredstvo za čišćenje staklenih površina, prozora i ogledala. Koristi se direktno koncentrat koji se nanosi na površinu putem raspršivaća ili krpe namjenjene pranju stakla koja ne otpušta vlakna.
Idealan za čišćenje okvira prozora, namještaja, inoxa i ostalih vodootpornih površina. Djeluje antistatički. Savršeno uklanja nečistoće i usporava nastanak novog zaprljanja i taloženje prašine. Čisti i brzo suši te ne ostavlja tragove na tretiranim površinama.

BUZIL
Sredstva za čišćenje


BUZIL Sva su sredstva visoki koncentrati i proizvedena su u skladu sa visokim njemačkim normama o ekologiji. Sredstva su biorazgradiva i vrlo ugodnog mirisa, a dostupna su u litarskim bocama za manje površine i desetlitarskim plastičnim spremnicima za profesionalnu upotrebu.
Obzirom na široku paletu proizvoda koji su striktno razvijani kako za dnevna održavanja, tako i za generalna i vrlo zahtjevna čišćenja vjerujemo da nema problema vezanog za nečistoću, u kojem Vam u tom pogledu ne bi mogli asistirati.

PREUZMITE KATALOG

ZATRAŽITE PONUDU

Slobodno nas kontaktirate za neobaveznu ponudu. Ako nema nekih proizvoda u našoj ponudi, sigurno možemo za Vas nabaviti od drugog proizvođača.